Het gevolg van diefstal, brand of een computervirus wordt vaak onderschat. In één klap kunnen al uw kostbare gegevens verdwenen zijn. De gevolgen zijn vaak niet te overzien. Via onze online back-up dienst krijgt u de zekerheid te allen tijde over uw gegevens te beschikken, ook al is uw desktop, laptop of server defect of gestolen.

De werking
Onze online back-up dienst biedt u de mogelijkheid om al uw belangrijke bestanden op te slaan op een andere lokatie dan uw eigen pand. Wanneer er brand uitbreekt in uw pand, dan zijn uw bestanden veilig! En wat het extra handig maakt: u kunt er altijd bij, waar ter wereld u ook bent. Uw bestanden zijn 24 uur per dag en overal ter wereld voor u toegankelijk en worden bovendien veilig beheerd. Het maken van back-ups op cd-roms of op USB-sticks is dus voorgoed verleden tijd.

De voordelen
• Optimale veiligheid;
• Geen extra investeringen in hardware en/of backupsoftware;
• Geen geregel met collega’s over wie de backup tape moet wisselen;
• Toegankelijk en inzichtelijk;
• Vaste lage kosten;
• Betrouwbare helpdesk en service;
• Gratis automatische updates van de backupsoftware;

U kunt onze online back-up dienst direct bestellen. Vul hiervoor het aanvraagformulier in en u krijgt binnen 24 uur een reactie met daarin de installatie procedure en uw inloggegevens, zodat u direct aan de slag kunt!

Als u vragen en/of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 040-711 43 21 of u kunt een email sturen naar info@elifa.nl

Maatschappelijk betrokken

ook dit jaar sponsort Elifa.nl Imke de Bruijn tijdens haar Alpe d'HuZes, In december 2010 kreeg Imke te horen dat ze baarmoederkanker had. Dankzij de wetenschap en de behandelingen, heeft zij een nieuwe kans gekregen. Een nieuwe kans verdient iedereen! KANKER MOET OP DE HELLING!!! Daarom fietst zij de Alpe d'HuZes!

Elifa.nl sponsort het Streekmuseum De Acht Zaligheden, het museum geeft een levendig beeld van het boerenleven zoals zich dat afspeelde in de Kempen tussen 1850 en 1950.