16 redenen waarom u kiest voor Backup Online van Elifa.nl
16 redenen waarom u kiest voor Backup Online van Elifa.nl

 • Wij nemen u werk uit handen. U bepaalt eenmalig in een schema wanneer en hoe vaak er een back-up gemaakt moet worden. Vervolgens gebeurt dit automatisch en hoeft u er nooit meer naar om te kijken. De back-up sessies gaan altijd door! (Uiteraard kunt u het schema aanpassen wanneer u wilt).
 • Met Elifa.nl Back-up Online bespaart u flink doordat u geen investering hoeft te doen in hard- en software, u geen aparte ruimte voor de back-up apparatuur hoeft te reserveren én de kostenpost voor systeembeheer en beveiliging komt te vervallen.
 • Bij ons sluit u een eenvoudig en duidelijk abonnement af voor het veiligstellen van een werkplek of een server tegen duidelijke en aantrekkelijke tarieven en voor de capaciteit die u wenst.
 • Bij Elifa.nl bent u flexibel in het aanpassen van uw abonnement. Bijvoorbeeld bij uitbreiding van de capaciteit aan dataopslag. Dat kan op elk gewenst moment.
 • Wij maken gebruik van Ahsay software, de meest gebruiksvriendelijke software op de markt, welke eenvoudig is te installeren en te gebruiken door een ieder binnen uw organisatie.
 • Ons eenvoudige systeem is bruikbaar door iedereen, ook zonder specialistische kennis! Door middel van de back-up software stelt u uw wensen samen voor uw laptop, desktop en/of server. Bij elke back-up sessie worden de geselecteerde mappen en/of bestanden, vergeleken met de laatst opgeslagen versie. De gewijzigde bestanden worden dan gecomprimeerd, gecodeerd en verstuurd naar onze back-up servers.
 • U ontvangt een duidelijke rapportage na elke back-up sessie waarin staat hoe de back-up is verlopen en welke bestanden zijn veilig gesteld.
 • Wij beschikken over 2 datacenters op 2 verschillende locaties voor continuïteit en veiligheid waar uw automatisch gemaakte back-up direct veilig wordt opgeslagen. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren in het ene center neemt het andere datacenter het meteen over.
 • Uw gegevens zijn alleen voor u toegankelijk omdat de data automatisch wordt versleuteld vóórdat deze worden opgeslagen. De data blijft versleuteld en is hierdoor alleen voor u leesbaar.
 • U kunt een back-up eenvoudig terug halen op elk gewenst moment. Na bijvoorbeeld een inbraak kan uw organisatie snel weer operationeel zijn. De back-up staat altijd voor u klaar.

  Verschillen met KPN

  Een van de grootse back-up online aanbieders is KPN. Hieronder treft u een overzicht waarom u als zakelijk gebruiker voor Back-up Online beter af bent met een abonnement van Elifa.nl.

 • Telefonische ondersteuning : Bij ons kunt u te allen tijde een beroep doen op onze telefonische ondersteuning in tegenstelling KPN waar u de helpdesk alleen per mail kunt bereiken.
 • Software vs besturingssystemen : KPN biedt u software welke geschikt is voor Windows en Linux. Wij bieden u software welke door nagenoeg alle besturingssystemen ondersteunt wordt.
 • Database ondersteuning : In tegenstelling tot KPN ondersteunen wij de meest voorkomende databases (Microsoft SQL, Exchange, MySQL, Lotus Domino/Notes, Oracle). Ook kunnen wij tot op ‘brick level niveau’ (email berichten, afspraken, contacten, etc binnen Exchange) gegevens veiligstellen en herstellen zonder dat andere gebruikers in uw netwerk daar hinder van onder vinden.
 • Bewaar beleid (retentie) van uw files in eigen handen : Bij ons kunt u zelf aangeven hoe lang u uw files wilt bewaren én hoeveel versies van de back-up u wilt bewaren. In tegenstelling tot KPN waar u niet zelf het bewaarbeleid kunt aanpassen en zij bewaren slechts enkele versies van de back-up bestanden.
 • Service Level Agreement (SLA) : KPN biedt u er geen, wij bieden u een SLA tot wel 99,95%!
 • Prijsverschil vs capaciteit : KPN berekent voor deze dienst € 24,95 per maand voor 25GB. In werkelijkheid is dit ongecomprimeerde data en heeft u uiteindelijk 12,5GB data voor dit bedrag. Bij ons betaald u voor 50GB slechts € 5,00 per maand.

De bovenstaande prijzen zijn excl. BTW per maand.  Onze tarieven zijn gebasseerd op de opslagcapaciteit die u verbruikt op onze storage servers in het datacentrum. Wij passen zeer effectieve compressie toe die gemiddeld genomen de bestanden comprimeert tot ca. 50% van de originele omvang.

Maatschappelijk betrokken

ook dit jaar sponsort Elifa.nl Imke de Bruijn tijdens haar Alpe d'HuZes, In december 2010 kreeg Imke te horen dat ze baarmoederkanker had. Dankzij de wetenschap en de behandelingen, heeft zij een nieuwe kans gekregen. Een nieuwe kans verdient iedereen! KANKER MOET OP DE HELLING!!! Daarom fietst zij de Alpe d'HuZes!

Elifa.nl sponsort het Streekmuseum De Acht Zaligheden, het museum geeft een levendig beeld van het boerenleven zoals zich dat afspeelde in de Kempen tussen 1850 en 1950.