Ashay back-up software

Ons Back-up Online systeem maakt gebruik van de back-up software van Ahsay. Dit is de meest gebruiksvriendelijke software op de markt! Iedereen binnen uw organisatie, ook zonder specialistische kennis, kan deze software installeren en ermee werken. Met deze software kunt u heel eenvoudig van uw data en servers een back-up maken en terug halen indien er calamiteiten plaats gevonden hebben. Daarnaast wordt u keurig per mail op de hoogte gehouden over de status van uw back-up taken.

Deze software is er in twee varianten.

AhsayOBM

Dit pakket is uitermate geschikt om een back-up van uw server/workstation te maken.
De volgende modules zijn beschikbaar:
System State van de machine
Microsoft Exchange server met optioneel backup van losse postbussen
Lotus Domino/Notes
Oracle, Microsoft SQL en MySQL database servers
Volume Shadow Copy

Dit pakket is er voor Windows (2000, 2003, 2008, XP, Vista, 7), Mac OS X v10.x, diverse Unix varianten en NetWare 5.1 of hoger.

AhsayACB

Dit pakket is geschikt om een back-up te maken van uw desktop/laptop waarbij alleen bestanden veilig gesteld hoeven te worden.
Dit pakket is er voor: Windows 2000, XP, Vista, 7 en OS X

De voordelen van Ahsay software:

Beide pakketten hebben als voordeel dat alleen wijzigingen in de back-up over uw internet verbinding gestuurd worden (in file delta).
Met deze software kunt u naast de complete Exchange information store ook losse onderdelen (brick-level) veiligstellen, zoals agenda items, mailtjes etc. Dit maakt een eventuele restore ook veel sneller en zorgt voor nul downtime
U kunt de OBM versie op meerdere PC’s/Servers installeren zonder dat u extra accounts nodig heeft. Zo kunt u optimaal van uw quota gebruik maken.
U kunt van de data die u veilig stelt ook een lokale kopie laten maken, bijvoorbeeld naar uw NAS of fileserver.
U bepaalt zelf de retentie (het bewaar beleid), zolang het binnen de quota past is er geen limiet. Zo kunt u bijvoorbeeld een back-up-taak maken die een bewaartermijn van meerdere jaren heeft, ideaal voor bijvoorbeeld uw administratie.

Elifa.nl. Back-up Online. Altijd beschikbaar.

Maatschappelijk betrokken

ook dit jaar sponsort Elifa.nl Imke de Bruijn tijdens haar Alpe d'HuZes, In december 2010 kreeg Imke te horen dat ze baarmoederkanker had. Dankzij de wetenschap en de behandelingen, heeft zij een nieuwe kans gekregen. Een nieuwe kans verdient iedereen! KANKER MOET OP DE HELLING!!! Daarom fietst zij de Alpe d'HuZes!

Elifa.nl sponsort het Streekmuseum De Acht Zaligheden, het museum geeft een levendig beeld van het boerenleven zoals zich dat afspeelde in de Kempen tussen 1850 en 1950.