Elifa.nl Domeinregistratie

Een eigen domeinnaam is de basis voor professioneel internet gebruik.
De domeinnaam is in feite uw naam op het internet. Juist omdat u de domeinnaam zo goed mogelijk wilt laten aansluiten op uw (bedrijfs)naam, is het belangrijk deze tijdig vast te laten leggen.

Elifa.nl kan wereldwijd meer dan 90 verschillende domeinextensies voor uw bedrijf registreren. In onze (Domein check) kunt u zelf controleren of een bepaalde domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Wereldwijde registratie

Uniek bij Elifa.nl is het ruime keuzeaanbod van verschillende domeinextensies. Buiten de extensies .nl en .com kan Elifa.nl voor Nederlandse bedrijven meer dan 90 andere domeinextensies vastleggen. Om dit te kunnen realiseren, is Elifa.nl lid van diverse overkoepelende organisaties.

Ondersteuning bij verhuizing van uw domeinnaam

Indien u reeds een eigen domeinnaam heeft, eventueel met e-mail en/of een website, kunt u deze naar Elifa.nl verhuizen zonder “verhuiskosten”.

Houderoverdracht van een domeinnaam

Bij aan- of verkoop van een domeinnaam kan Elifa.nl de juridische houderoverdracht voor u verzorgen.

Tips bij de keuze van een domeinnaam

  • Kies een duidelijk herkenbare domeinnaam, zodat uw bedrijf gemakkelijk gevonden wordt op het internet.
  • Gebruik bij voorkeur uw bedrijfsnaam of handelsnaam als domeinnaam.
  • Hou de gewenste domeinnaam kort en bij voorkeur zonder koppeltekens (streepjes). Dit voorkomt typefouten.
  • Denk ook aan uw merk- of productnamen. Uw klanten zoeken daar vaak op.
  • Maatschappelijk betrokken

    ook dit jaar sponsort Elifa.nl Imke de Bruijn tijdens haar Alpe d'HuZes, In december 2010 kreeg Imke te horen dat ze baarmoederkanker had. Dankzij de wetenschap en de behandelingen, heeft zij een nieuwe kans gekregen. Een nieuwe kans verdient iedereen! KANKER MOET OP DE HELLING!!! Daarom fietst zij de Alpe d'HuZes!

    Elifa.nl sponsort het Streekmuseum De Acht Zaligheden, het museum geeft een levendig beeld van het boerenleven zoals zich dat afspeelde in de Kempen tussen 1850 en 1950.