Spam & Virussen

Spam en virussen, het lijkt soms wel of we er nooit meer vanaf komen. Hoeveel  filters je ook toepast, spammers vinden steeds weer manieren om ze te omzeilen. SpamExperts maakt hier eindelijk korte metten mee. Dankzij het zelflerende spam filter bent u voortaan alle spammers een stap voor, en blijven uw mailservers voortaan verstoken van spamberichten en virussen.

Hoe werkt het spam filter?

Maar liefst 97% van al het e-mailverkeer is spam. En als de huidige voorspellingen waar blijken, dan wordt dat percentage alleen maar hoger en hoger. Dat betekent dat uw mailservers nu vrijwel onafgebroken aan het werk zijn om alleen maar spam tegen te houden. Met SpamExperts hoeft u dat niet meer zelf op te lossen, want al uw mail wordt eerst opgevangen door de servers van SpamExperts. Deze filteren alle spam eruit en sturen alleen nog de goede mails door naar uw mailservers. Uw servers hoeven dus bijna niks meer te doen; zo kunt u straks een groot deel van uw huidige mailservers voor andere doeleinden gebruiken!

SpamExperts, spam filter voor een scherpe prijs

SpamExpert is verkrijgbaar als verschillende bundels, afhankelijk van de hoeveelheid domeinen die u wilt beschermen met het spam filter. Voor slechts € 10,00 per maand kunt u al 5 domeinen  spam-vrij hebben. En hoe groter de bundel, hoe lager de prijs per domein, dalend tot slechts € 1,35 per domein! Onze reguliere bundels gaan tot 100 domeinen, maar wilt u nog meer, dan stellen we een gepersonaliseerde offerte voor u op.

Altijd up-to-date

De kracht van SpamExperts is de uiterst verfijnde selectie die de tool maakt. Waar normale spam filters werken met vooraf geprogrammeerde parameters, passen de filters van SpamExperts zichzelf voortdurend aan aan de veranderende technieken die spammers gebruiken. Inkomende mail wordt grondig geanalyseerd door de SpamExpert filters en het gedrag van spammers wordt zodoende op de voet gevolgd. Dankzij het zelf-lerende spam filter van SpamExperts blijft u spammers telkens een stap voor.

Configureer zelf het spam filter in het control panel

SpamExperts weet tenminste 99,98% van alle spamberichten te onderscheppen voordat ze op uw mailservers terecht komen en het percentage goede mails dat onterecht geblockt wordt is minder dan 0,0001%. Via uw eigen SpamExpert control panel kunt u zelf black lists en white lists aanmaken en de statistieken van uw mailverkeer zien. Zo kunt u met een paar muisklikken zien wat SpamExperts heeft geblokkeerd en wat toegelaten.

Maatschappelijk betrokken

ook dit jaar sponsort Elifa.nl Imke de Bruijn tijdens haar Alpe d'HuZes, In december 2010 kreeg Imke te horen dat ze baarmoederkanker had. Dankzij de wetenschap en de behandelingen, heeft zij een nieuwe kans gekregen. Een nieuwe kans verdient iedereen! KANKER MOET OP DE HELLING!!! Daarom fietst zij de Alpe d'HuZes!

Elifa.nl sponsort het Streekmuseum De Acht Zaligheden, het museum geeft een levendig beeld van het boerenleven zoals zich dat afspeelde in de Kempen tussen 1850 en 1950.