In samenwerking met de Universiteit van Maastricht is in 2001 de basis gelegd voor de software van SpamExperts. De ontwikkeling van een kleinschalige beveiligingsoplossing voor bedrijfs-e-mail bleek zo succesvol dat het product al snel uitgerold werd tot een integrale oplossing voor ISP’s.

Sterke groei

Dat ook dit een zeer succesvolle stap was, blijkt wel uit het feit dat SpamExperts niet alleen marktleider is in Nederland, maar inmiddels ook een zeer sterke groei doormaakt in Europa, de Verenigde Staten en Zuid-Amerika.
SpamExperts is hierdoor een regelmatige gast op grote hosting-evenementen zoals Web Hosting Day in Duitsland, HostingCon in de Verenigde Staten en de Parallels Summits in Miami en Azië.

 

Ook profiteren van de beste beveiliging tegen ongewenste e-mail binnen uw bedrijf? Registreer nu en u kunt direct aan de slag!


Naast de kwaliteit van de software is een belangrijke reden voor dit succes het unieke prijsmodel: u betaalt per domein en niet per gebruiker. Daardoor zijn de kosten op elk moment volledig inzichtelijk, en bent u vele malen goedkoper uit dan bij de meeste alternatieve aanbieders.
SpamExperts is in 2010 met haar hoofdkantoor van Maastricht naar Amsterdam verhuisd, en beschikt daarnaast over ontwikkelingskantoren in Rusland en Nieuw Zeeland. Het hoge opleidingsniveau van alle werknemers en de vrijheid tot eigen initiatief binnen het bedrijf zorgen ervoor dat SpamExperts continu voorop blijft lopen in de markt.
Inmiddels verzorgt SpamExperts de beveiliging van meer dan 1 miljoen domeinen. Hiervoor worden dagelijks meer dan 50 miljoen e-mails door de servers verwerkt, waarvan gemiddeld 97% als spam geclassificeerd wordt.

Maatschappelijk betrokken

ook dit jaar sponsort Elifa.nl Imke de Bruijn tijdens haar Alpe d'HuZes, In december 2010 kreeg Imke te horen dat ze baarmoederkanker had. Dankzij de wetenschap en de behandelingen, heeft zij een nieuwe kans gekregen. Een nieuwe kans verdient iedereen! KANKER MOET OP DE HELLING!!! Daarom fietst zij de Alpe d'HuZes!

Elifa.nl sponsort het Streekmuseum De Acht Zaligheden, het museum geeft een levendig beeld van het boerenleven zoals zich dat afspeelde in de Kempen tussen 1850 en 1950.